【これは飲める】秒でスタミナつく!にんにくと卵のオイル丼 / Garlic Egg DONBURI #tiktokレシピ #簡単レシピ #スタミナ丼 #卵 #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: にんにく 2個 卵 2個 オリーブオイル 適量 塩 適量 黒コショウ 適量 温かいごはん お茶碗2杯分 作り方: ① フライパンににんにくを入れ、オリーブオイルをにんにくがかぶる程度の高さまで注ぐ。 ② ①をにんにくが色づくまで弱火にかけ、卵を落とし入れる。 ③ ②の卵にオリーブオイルをかけながら火を通す。温かいごはんにのせ、塩と黒コショウをかけたら、完成! === Garlic Egg DONBURI Servings: 2 INGREDIENTS 2 cloves garlic 2 eggs Olive oil, as needed Salt, as needed Black pepper, as needed 2 bowls steamed warm rice PREPARATION 1. Put the garlic cloves in a pan. Pour the olive oil into the pan to cover the garlic. 2. Fry the garlic in (1) over low heat with oil until fragrant. add eggs 3. Spoon the oil over the eggs to cook. Place each egg on steamed warm rice in a bowl. Add some salt and black pepper. 4. Enjoy!2024/11/03に公開1,088 回視聴 4.69%460【豆腐ポテチすら超えた!】かまぼこで絶対やって!レンジで簡単チップス! / Fish Cake Chips #tiktokレシピ #簡単レシピ #かまぼこ #チップス #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: かまぼこ 1本 塩 適量 作り方: ① かまぼこを薄くスライスする。 ② 耐熱容器に①を並べて、600Wの電子レンジで、様子を見ながら1分半加熱する。 ③ 塩をふったら、完成! === Fish Cake Chips Servings: 2 INGREDIENTS 1 kamaboko (fish cake) Salt, as needed PREPARATION 1. Slice the kamaboko thinly. 2. Place the kamaboko slices (1) on a heat-proof plate. Microwave for about one and a half minutes at 600W. 3. Season with salt. 4. Enjoy!2024/11/02に公開10,900 回視聴 2.27%1821【もう握りません、おにぎりは】サーモンとアボカドで作る激うまおにぎりアレンジ! / Salmon Avocado Rice Ball #tiktokレシピ #簡単レシピ #おにぎり #サーモン #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: 焼きのり 1枚 ご飯 130g 【A】サーモン(1センチの角切りにする) 50g 【A】焼肉のたれ 大さじ1 【A】ごま油 小さじ1 アボカド 1/2個 マヨネーズ 適量 作り方: ① 焼きのりは半分に切り、1枚を横にして中央にご飯1/3の量をのせる。その上に縦に残りの焼きのりをのせて貼り付ける。 ② ①に残りのご飯半量をのせてアボカド半量をのせる。混ぜ合わせた【A】をのせて残りのアボカドをのせ、マヨネーズをかける。 ③ 残りのご飯をのせ、両端、奥の順に焼きのりを内側に折りたたんだら、完成! === Salmon Avocado Rice Ball Servings: 2 INGREDIENTS 1 yakinori (dried sea weed sheet) 130g steamed rice A 50g salmon sashimi (cut into 1cm dices) 1 tablespoon Japanese BBQ sauce 1 teaspoon sesame oil 1/2 avocado Mayonnaise, as needed PREPARATION 1. Cut the yakinori into halves. Put 1/3 of the rice on the yakinori. Place other yakinori vertically on top. 2. Put some rice and half of the avocado on (1). Mix all of the ingredients A and put on the rice. Add the rest of the avocado and mayonnaise on top. 3. Put the rest of the rice. Fold in the yakinori. 4. Enjoy!2024/11/01に公開1,516 回視聴 5.21%700【この発想はなかったわ!】ハムチーズフレンチトーストサンドイッチが激ウマすぎる件 / Monte Cristo Sandwich #tiktokレシピ #簡単レシピ #サンドイッチ #ホットサンドメーカー #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: 食パン(6枚切り) 2枚 マヨネーズ 適量 キャベツ(千切りにする) 50g ロースハム 3枚 ピザ用チーズ 70g 【A】卵 1個 【A】牛乳 50ml 【A】砂糖 大さじ1 【A】塩 小さじ1/2 バター 10g 作り方: ① 食パンの内側にマヨネーズをぬる。1枚の食パンにキャベツ、ロースハム、ピザ用チーズをのせ、残りの食パンで挟む。 ② バットに【A】を入れて混ぜ、①の両面を浸す。 ③ ホットサンドメーカーにバターを引き、中火で熱する。②をのせて挟み、両面に焼き色がつくまで焼いたら、完成! === Monte Cristo Sandwich Servings: 2 INGREDIENTS 2 slices white bread (6 sliced pack) Mayonnaise, as needed 50g cabbage (shredded) 3 slices ham 70g shredded cheese A 1 egg 50ml milk 1 tablespoon sugar 1/2 teaspoon salt 10g butter PREPARATION 1. Spread mayonnaise on bread slices. Put the cabbage, the ham, and the cheese on one of the slices. Place the other slice on top. 2.Mix all of the ingredients A in a tray. Dip (1). 3. Spread the butter on a sandwich maker and turn on the heat to medium. Place (2) and close to cook until done (both sides are golden). 4. Enjoy!2024/10/31に公開9,005 回視聴 3.16%2550\江戸時代の寿司🍣を再現/ 江戸時代のお寿司は、令和のお寿司と全然違う!? 寿司職人が再現してみました! 監修・調理:「蛇の市本店」五代目 寳井 英晴さん ============= 💡江戸時代のお寿司トリビア 《1》寿司のネタとして川魚が好まれた 《2》赤酢を使ったシャリが好まれていた 《3》サイズが大きかった(今よりも2〜3倍大きいものも!) 《4》大きいのでふたつに切って提供するお店もあった 《5》高級なネタは玉子巻きだった 《6》今では高級とされるマグロは人気がなかった ※一部諸説あり ============= 今とは全然違う江戸時代のお寿司🍣 「すごい!」「びっくりした!」と思ったら いいね&コメントで教えてね👀 ============= 共同実施:BuzzFeed Japan社、朝日新聞社、東京都、東京観光財団 ※本プロジェクトは令和6年度「東京の魅力発信プロジェクト」に採択されています。 「東京の魅力発信プロジェクト」とは、江戸時代から続く伝統と最先端の文化が共存する、 東京の魅力を表現した東京ブランドアイコン「Tokyo Tokyo Old meets New」を効果的に活用しながら、 東京都と民間事業者が連携し、東京の魅力の発信等を行う事業です。 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 / We tried to recreate sushi 🍣 from the Edo period! \ Sushi from the Edo period is completely different from what we know today! A Japanese sushi chef has taken on the challenge of recreating these historical dishes. Supervised and cooked by Mr. Hideharu Takarai, the 5th-generation owner of Jyanoichi Honten in Nihonbashi, Tokyo. ============= 💡6 Things You Didn’t Know About Sushi in the Edo Period 《1》Freshwater fish was the preferred choice for sushi toppings at the time. 《2》 Red vinegared rice was commonly used in sushi during the Edo era. 《3》 Nigiri was much larger back then—some pieces were two to three times bigger than they are today! 《4》 Some restaurants cut the sushi in half due to its size. 《5》 Egg omelet (tamagoyaki) was considered a "luxury food" back then! 《6》Tuna, now one of the expensive sushi toppings, wasn’t very popular in the Edo era. Note: There are several theories. ============= Sushi in the Edo period is totally different from what it is today 🍣 Surprised? If you found this interesting, please let us know in the comments... and don’t forget to like this post 👀 ============= "EDO⇔TOKYO SUSHI JOURNEY" is being jointly by the BuzzFeed Japan Corporation, the Asahi Shimbun Company, the Tokyo Metropolitan Government and the Tokyo Convention and Visitors Bureau. The aim of the project is to promote the Tokyo with effectively utilized the Tokyo brand icon “Tokyo Tokyo Old meets New”, which showcases Tokyo as an ever-changing city that mixes modernity and tradition in unique and unpredictable ways.2024/10/31に公開79,100 回視聴 0.09%641【チーズを型に入れてレンジで溶かすだけ】2024年のハロウィン人気レシピ!超簡単な骸骨チーズサラダ / Skull Cheese Salad #tiktokレシピ #簡単レシピ #サラダ #ハロウィン #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: ナチュラルチーズ(棒状) 6本 ミニトマト(赤) 3個 ミニトマト(黄) 3個 紫キャベツ 1/4玉 サニーレタス 5枚 きゅうり 1/4本 オリーブオイル 大さじ2 バルサミコ酢 大さじ1 バルサミコクリーム 大さじ2 作り方: ① モッツァレラチーズを0.5センチ幅に切り、電子レンジ対応のシリコン型に一つずつ入れる。(大きい方の型には3つ) ② 600Wの電子レンジで1分温める。 ③ 5分冷ます。 ④ 紫キャベツは千切り、トマトはくし切り、サニーレタスは食べやすい大きさにちぎり、きゅうりはお化けの形にする。 ⑤ 切った野菜をお皿に盛り、型から取り出したチーズを並べる。 ⑥ オリーブオイルとバルサミコ酢、バルサミコクリームをかけたら、完成! === Skull Cheese Salad Servings: 2 INGREDIENTS 6 cheese sticks 3 cherry tomatoes (red) 3 cherry tomatoes (yellow) 1/4 red cabbage 5 lettuce leaves 1/4 cucumber 2 tablespoons olive oil 1 tablespoon balsamic vinegar 2 tablespoons balsamic cream PREPARATION 1. Cut the cheese into 0.5cm pieces. Put each piece in a skull shape mold (microwave-safe). 2. Microwave (1) for 1 minute at 600W. 3. Let (2) cool for 5 minutes. 4. Shred the cabbage. Cut the tomatoes. Tear the lettuce into smaller pieces. Cut the cucumber into ghost shapes. 5. Put the vegetables (4) on a plate. Place skull shaped cheese (3). 6. Add olive oil, balsamic vinegar, and balsamic cream on top. 7. Enjoy!2024/10/30に公開10,500 回視聴 0.56%490【お手軽&ホラー!】カリカリベーコンとドクロマッシュルームのピザパンでハロウィン気分♪ / Skull Mushroom Pizza #tiktokレシピ #簡単レシピ #ピザパン #ハロウィン #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: ホワイトマッシュルーム 6〜8個 食パン(6枚切り) 1枚 マヨネーズ 適量 ピザ用チーズ 適量 厚切りベーコン(3ミリ幅に切る) 30g 【A】塩 適量 【A】粗びき黒コショウ 適量 作り方: ① ホワイトマッシュルームは半分に切り、ドクロになるように切り込みを入れる。 ② 食パンにマヨネーズをぬり、ピザ用チーズ、厚切りベーコン、①をのせ、【A】をかける。 ③ アルミホイルが敷いた天板に②をのせ、焼き色がつくまで焼いたら、完成! === Skull Mushroom Pizza Servings: 2 INGREDIENTS 6 to 8 white mushrooms 1 slice white bread (6 sliced pack) Mayonnaise, as needed Shredded cheese, as needed 30g bacon (cut into 3mm pieces) A Salt, as needed Black pepper, as needed PREPARATION 1. Cut the mushrooms into halves. Cut slits on the mushrooms to make a skull face. 2. Spread mayonnaise on the bread. Put the cheese, bacon pieces, and the mushroom skulls (1). Season with salt and pepper. 3. Place (2) on a baking tray lined with a foil. Bake until done. 4. Enjoy!2024/10/30に公開1,494 回視聴 2.54%340びよ〜ん!と伸びるこんにゃく👀 ヨーグルトソースを付けて、ステーキに✨ カロリー控え目でヘルシー👏 ぜひ、試してみてください♪ Sponsored by 一般財団法人日本こんにゃく協会 こんにゃくの蛇腹ステーキ 材料(2人分): こんにゃく(あく抜き済み) 1枚 サラダ油 小さじ1 【A】プレーンヨーグルト 80g 【A】マヨネーズ 小さじ1 【A】レモン汁 小さじ1 【A】おろしにんにく 小さじ1/2 パセリ(みじん切り) 適量 作り方: ① こんにゃくは厚みが半分になるように切る。上下に割り箸をおき、5ミリ幅の間隔で切り込みを入れる。裏返して45度に回し、同じように切り込みを入れる。 ② フライパンにサラダ油を引いて中火で熱し、①を並べて両面をこんがりと焼いて皿に移す。 ③ ボウルに【A】を入れて混ぜ合わせ、グラスに入れる。 ④ ②のこんにゃくをつけ、パセリを散らしたら、完成! === Accordion Konjac Steak Servings: 2 INGREDIENTS 1 konjac/ konnyaku (boiled) 1 teaspoon vegetable oil A 80g yogurt (plain) 1 teaspoon mayonnaise 1 teaspoon lemon juice 1/2 teaspoon grated garlic Parsley (chopped), as needed PREPARATION 1. Slice the konjac horizontally into halves. Place it between chopsticks (so that you won’t cut through the konjac). Cut narrow lines (5mm) into the konjac. Flip it over and rotate 45 degree. Cut narrow lines (5mm) into it again. 2. Heat the vegetable oil in a pan on medium heat. Cook the konjac (1) until both sides are golden. 3. Mix all of the ingredients A and pour into a glass. 4. Dip the konjac (2) in the sauce (3) and place it on a plate. Add some parsley on top. 5. Enjoy! #tastyjapan #konjac #こんにゃくレシピ #ヘルシー #ヘルシーメニュー2024/10/30に公開78,200 回視聴 0.19%1296ワッフルメーカーで作るおこげ風ライスバーガーにヨダレが止まらない... / How To Make a Rice Burger with a Waffle Maker #tiktokレシピ #簡単レシピ #ライスバーガー #ワッフルメーカー #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: ごはん 400g 黒ごま 適量 白ごま 適量 しょうゆ 適量 牛肉スライス 200g サラダ油 小さじ1 A酒 大さじ1 Aしょうゆ 大さじ1 Aみりん 大さじ1 A砂糖 大さじ1/2 トマト(スライス) 2枚 サニーレタス 適量 マヨネーズ 適量 作り方: ① ワッフルメーカーにごはん100gの量をのせたら黒ごまと白ごまをふり、挟んで焼く。しょうゆを塗り再度1分加熱する。これを4枚分作る。 ② フライパンにサラダ油をひき、牛肉を炒める。Aを加え煮絡める。 ③ バーガーペーパーに①のごはん、サニーレタス、トマト、②をのせマヨネーズをかける。 ④ ③に①のごはんをのせて挟んだら、完成! === How To Make a Rice Burger with a Waffle Maker Servings: 2 INGREDIENTS Some steamed rice Some black sesame seeds Some white sesame seeds Some soy sauce 200g beef slices 1 teaspoon vegetable oil A 1 tablespoon sake 1 tablespoon soy sauce 1 tablespoon mirin 1/2 tablespoon sugar 2 tomato slices Some lettuce Some mayonnaise PREPARATION 1. Put steamed rice onto a waffle maker. Sprinkle rice with some black and white sesame seeds. Close the maker and cook. Spread some soy sauce over the rice and cook for 1 minute. 2. Stir-fry the meat in a lightly oiled pan. Add all A ingredients into the pan and simmer. 3. Place one of the grilled rice (1) onto a burger wrapper. Put some lettuce, a tomato slice, and the meat (2). Put some mayonnaise on top. 4. Place another piece of the grilled rice on top. 5. Enjoy!2024/10/29に公開3,711 回視聴 5.17%1661【簡単なのに!絶品スイーツ♡】焼きいもティラミス / Baked Sweet Potato Tiramisu #tiktokレシピ #簡単レシピ #さつまいもティラミス #スイーツレシピ #tiktokfood #tastyjapan 1個分 材料: 焼きいも 1/2本 A生クリーム 100ml A砂糖 大さじ1 マスカルポーネチーズ 100g カステラ 1切れ インスタントコーヒー 大さじ2 ココアパウダー 適量 作り方: ① 焼き芋は縦半分に切り、中身をくり抜く。 ② ボウルにAを入れて泡立て、マスカルポーネチーズを加えてさっくり混ぜる。 ③ カステラにお湯で溶かしたインスタントコーヒーをかけて湿らせる。 ④ ①に③を入れ、②をかける。ココアパウダーをふったら、完成! === Baked Sweet Potato Tiramisu Servings: 1 INGREDIENTS 1/2 baked sweet potato (yakiimo) A 100ml heavy cream 1 tablespoon sugar 100g mascarpone cheese 1 slice castella 2 tablespoons instant coffee Cocoa powder, as needed PREPARATION 1. Cut the potato vertically. Scoop the potato out of skin. 2. Whisk heavy cream and sugar in a bowl. Add the mascarpone cheese into the bowl and stir just to combine. 3. Dissolve instant coffee in hot water. Wet the castella with coffee. 4. Put the castella (3) in the potato skin (1). Pour the cream (2) and dust some cocoa powder. 5. Enjoy!2024/10/28に公開2,086 回視聴 3.93%760【ハロウィンにぴったり!】紫じゃがいもで作る♪ポテトタルト / Halloween Potato Tart #tiktokレシピ #簡単レシピ #ポテトタルト #ハロウィン #tiktokfood #tastyjapan 6人分(18センチのケーキ型) 材料: シャドークイーン 600g 無塩バター 20g 玉ねぎ 1/4個 しめじ 1/2株 ほうれん草 4株 スモークサーモン 100g 【A】卵 3個 【A】牛乳 80ml 【A】粉チーズ 大さじ2 【A】塩 適量 【A】コショウ 適量 ピザ用チーズ 適量 作り方: ① 鍋にじゃがいもと水を入れ、柔らかくなるまで中火で30分ほどゆでる。 ② ステンレス製の型に常温に戻したバターを塗る。①を型に入れ、底と縁にしっかり押し付け、180度に予熱したオーブンで15分焼く。 ③ 中火で熱したフライパンにサラダ油(分量外、適量)を引き、玉ねぎとしめじを炒める。 ④ ほうれん草は軽くゆでて水気を絞り、5センチ幅に切る。 ⑤ ②に③と④(ほうれん草はトッピング用に少し残しておく)、スモークサーモンを順に入れる。 ⑥ ⑤の上から【A】を混ぜたものを流す。 ⑦ 残しておいたほうれん草とピザ用チーズをかけ、180度に予熱したオーブンで30分焼く。 ⑧ 粗熱を取り、型から外したら、完成! === Halloween Potato Tart Servings: 6 (18cm cake mold) INGREDIENTS 600g potatoes 20g unsalted butter 1/4 onion 1/2 bunch shimeji mushrooms 4 bunches spinach 100g smoked salmon A 3 eggs 80ml milk 2 tablespoons grated cheese Salt, as needed Pepper, as needed Shredded cheese, as needed PREPARATION 1. Boil the potatoes in a pot for 30 minutes on medium heat until done. 2. Apply the butter (room temperature) on a stainless cake mold. Put the potatoes (1) and press down. Bake in the oven (preheated to 180°C/ 356°F) for 15 minutes. 3. Stir-fry the onion and shimeji mushrooms in a pan on medium heat. 4. Cut the spinach into 5cm pieces and boil. 5. Put (3), the spinach (save some for later), and the smoked salmon in (2). 6. Mix all of the ingredients A in a bowl and pour into (5). 7. Put the rest of spinach and the cheese. Bake in the oven (preheated to 180°C/ 356°F) for 30 minutes. 8. Let it cool and then remove from the mold. 9. Enjoy!2024/10/28に公開1,950 回視聴 2.97%510【吾輩は豚プリンである】プルップルの豚をプリンで作ってみた! / Piggy Flan #tiktokレシピ #簡単レシピ #かぼちゃプリン #スイーツレシピ #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: 牛乳 150ml 生クリーム 50ml 砂糖 30g 粉ゼラチン 6g 作り方: ① 鍋に牛乳と砂糖を入れ加熱し、沸騰直前で火を止める。 ② ①に粉ゼラチンを加え溶かし、生クリームを加え粗熱をとる。 ③ ②を豚のシリコン型に流して、冷蔵庫で5時間入れ固める。 ④ 豚のシリコン型から③を取り出したら、完成! === Piggy Flan Servings: 2 INGREDIENTS 150ml milk 50ml heavy cream 30g sugar 6g gelatin powder PREPARATION 1. Heat milk and sugar in a pot. Turn off the heat right befor it comes to a boil. (Don’t simmer.) 2. Add gelatin powder into the pot (1) to melt. Add heavy cream. Let cool. 3. Pour (2) into a pig shape mold. Chill in the refrigerator for 5 hours until set. 4. Remove (3) from the mold. 5. Enjoy!2024/10/27に公開1,395 回視聴 3.15%390【市販の焼き鳥を唐揚げにしてみた♡】これは発見!超簡単に絶品おつまみレシピ / Deep-Fried Yakitori #tiktokレシピ #簡単レシピ #焼き鳥 #キャンプ飯 #tiktokfood #tastyjapan 1人分 材料: 生冷凍の焼き鳥(解凍しておく) 4本 【A】唐揚げ粉 50g 【A】水 100ml 揚げ油 適量 作り方: ① 保存袋に【A】を入れよく混ぜ合わせておく。 ② ①に焼き鳥をくぐらせる。 ③ ②を170度の揚げ油でこんがり揚げたら、完成! === Deep-Fried Yakitori Servings: 1 INGREDIENTS 4 frozen yakitori (thawed) 50g Karaage spice 100ml water Vegetable oil, as needed PREPARATION 1. Mix the Karaage spice and water in a plastic bag. 2. Dip yakitori in (1). 3. Fry yakitori (2) in the oil (170°C/ 338°F) until done. 4. Enjoy!2024/10/26に公開2,759 回視聴 4.31%1030【混ぜて冷やすだけでとろぷる食感♡】レンジで簡単!濃厚かぼちゃプリン/ Pumpkin Flan #tiktokレシピ #簡単レシピ #かぼちゃプリン #スイーツレシピ #tiktokfood #tastyjapan 15センチケーキ型 材料: ■タルト生地 ビスケット 300g 溶かし無塩バター 70g 牛乳 50ml ■プリン液 かぼちゃ 200g 砂糖 40g 牛乳 400g ゼラチン 7g 水 大さじ1 カラメルソース 適量 作り方: ① ビスケットを保存袋に入れて麺棒で砕き、 溶かし無塩バター、牛乳を入れて手でもみ、型に敷いて冷蔵庫で30分程冷やす。 ② かぼちゃはわたと種を取り除いて皮を剥き、一口大に切る。耐熱容器に入れて600Wの電子レンジで4分加熱する。 ③ ②に砂糖、温めた牛乳,、水でふやかしたゼラチンを入れ、ハンドブレンダーで混ぜてこす。 ④ ③を①に流し入れ、冷蔵庫で3時間程冷やす。 ⑤ ④にお好みでトッピングをし、カラメルソースをかけたら、完成! === Pumpkin Flan Servings: 1 cake pan (15cm) INGREDIENTS ◆Crust 300g biscuits 70m melted butter (unsalted) 50ml milk ◆Flan mixture 200g pumpkin 40g sugar 400g milk 7g gelatin 1 tablespoon water some caramel sauce PREPARATION 1. With a rolling pin, crush biscuits in a zip top bag. Add melted butter and milk into the bag and mix well. Place the crust in a cake mold. Chill in the refrigerator for 30 minutes 2.Scoop out the guts of the pumpkin and remove the seeds.Peel the pumpkin and cut into bite size pieces.Put the pumpkin in a heat-proof dish. Microwave for 4 minutes at 600W. 3. Add sugar, warmed milk, and gelatin (softened with water) into (2). Mix with a hand blender. 4. Pour (3) into the cake mold (1). Chill in the refrigerator for 3 hours until solid. 5. Enjoy!#れんこん2024/10/25に公開2,254 回視聴 3.24%630【マジで100本いける】みたらし団子をベーコンで巻いたらやばいのができた / Bacon Wrapped Mochi with Cheese #tiktokレシピ #簡単レシピ #みたらし団子 #背徳レシピ #tiktokfood #tastyjapan 3本分 材料: みたらし団子 3本 ベーコン 3枚 サラダ油 小さじ1 スライスチーズ 1枚 粗びき黒コショウ 適量 作り方: ① みたらし団子にベーコンを斜めに巻く。 ② フライパンにサラダ油を引き、中火に熱する。①の巻き終わりを下にして焼き付けて、全面に焼き色をつける。 ③ 火を止めてスライスチーズをのせたらふたをする。とろけたら取り出し、皿に盛り付けて粗びき黒コショウをかけたら、完成! === Bacon Wrapped Mochi with Cheese Servings: 2 INGREDIENTS 3 Mitarashi-dango skewers 3 bacon slices 1 teaspoon vegetable oil 1 cheese slice Black pepper, as needed PREPARATION 1. Wrap each Mitarashi-dango with a bacon slice. 2. Heat the vegetable oil in a pan on medium heat. Place (1) on the pan and cook until nicely golden. 3. Turn off the heat. Place the cheese on the bacon wrapped dango skewers. It is done when the cheese is melted. Place them on a plate. Add some black pepper on top. 4. Enjoy!2024/10/24に公開1,708 回視聴 3.98%590【秘密のおやつレシピ教えちゃいます】ブルーベリー風味のふっくらクリームチーズサンドイッチ / Puffy Sandwich with Cream Cheese #tiktokレシピ #簡単レシピ #フレンチトースト #クリームチーズ #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: 【A】クリームチーズ(常温に戻す) 120g 【A】ブルーベリージャム 30g 【A】はちみつ 大さじ1 食パン(8枚切り) 4枚 【B】卵 2個 【B】牛乳 30ml 【B】砂糖 大さじ1 【B】バニラエッセンス 2〜3滴 バター 20g 作り方: ① ボウルに【A】を入れて混ぜる。 ② 食パンは麺棒で薄く伸ばす。中心に①を適量のせて食パンをかぶせ、コップのふちなどを使って丸くくり抜く。同様にあと1つ作る。 ③ ②のふちを指で押し、さらにフォークで押して閉じる。 ④ バットに【B】を混ぜ合わせて③を浸す。 ⑤ フライパンにバターを引き、中火に熱する。④を並べて両面に焼き色がつくまで焼く。 ⑥ 皿に盛りお好みで粉砂糖とメープルシロップをかけたら、完成! ※このレシピははちみつを使用しています。1歳未満の赤ちゃんがはちみつを食べることにより、乳児ボツリヌス症にかかることがあります。はちみつは1歳未満の乳児には与えないで下さい。 === Puffy Sandwich with Cream Cheese Servings: 2 INGREDIENTS A 120g cream cheese (at room temperature) 30g blueberry jam 1 tablespoon honey 4 slices white bread B 2 eggs 30ml milk 1 tablespoon sugar 2 to 3 drops vanilla extract 20g butter Toppings: powdered sugar, maple syrup PREPARATION 1. Mix all of the ingredients A in a bowl. 2. With a rolling pin, roll out each bread thinly. Put (1) on the center and place another slice. With a glass, cut out the bread. Make another one. 3. Press down a fork on the edge of (2) to close. 4. Mix all of the ingredients B in a tray. Dip (3) in it. 5. Heat the butter in a pan on medium heat. Place (4) and cook until both sides are golden. 6. Place (5) on a plate. Add some powdered sugar and maple syrup on top. 7. Enjoy! This recipe used HONEY. In order to minimize the risk of infantile botulism, it is recommended not to give honey to less than 1 year old.2024/10/23に公開4,848 回視聴 2.56%991【普通のハンバーガーに飽きたらコレ食べてみて】「スコーンと合いすぎて罪深い・・」進化系ハンバーガーのレシピ / Scone Burger #tiktokレシピ #簡単レシピ #ハンバーガー #進化系 #tiktokfood #tastyjapan 1人分 材料: 【A】合いびき肉 70g 【A】塩 少々 【A】黒コショウ 少々 バター 10g 卵 1個 スライスチーズ 1枚 スコーン 1個 オーロラソース 適量 レタス 適量 トマト 1切れ 作り方: ① ボウルに【A】を入れてこねる。スコーンの大きさに合わせてドーナツ状に成形する。 ② フライパンにバターを引き、中火で熱する。①を入れて焼き色がついたら裏返す。穴に卵を入れたらふたをして弱火で5分焼く。 ③ ②を取り出し、半分に切ったスコーンの内側を焼く。 ④ ③の1切れにオーロラソースを塗り、レタス、②、スライスチーズ、トマトをのせて残りのスコーンで挟んだら、完成! === Scone Burger Servings: 2 INGREDIENTS A 70g ground beef & pork Salt, to taste Black pepper, to taste 10g butter 1 egg 1 cheese slice 1 scone Aurora sauce, as needed Lettuce, as needed 1 tomato slice PREPARATION 1. Knead all of the ingredients A in a bowl. Form a meat patty into a donut shape. 2. Heat the butter in a pan on medium heat. Cook the patty. Flip it when the bottom is nicely brown. Put the egg in the center of the patty. Cook for 5 minutes on low heat with a lid on. 3. Place the patty with the egg on a plate. Slice the scone into halves and warm them up in the pan. 4. Spread the aurora sauce on the half of the scone. Put the lettuce, the patty (3), the cheese. And the tomato. Place the other half. 5. Enjoy!2024/10/22に公開68,900 回視聴 0.79%4615【なに、このザクザク感!?】じゃがいもの人気レシピ♪ジャバラポテト / Accordion Potatoes #tiktokレシピ #簡単レシピ #じゃがいも #ジャバラポテト #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: じゃがいも 2個 サラダ油 適量 塩 適量 作り方: ① じゃがいもの皮をむいて、芽を取り除き、長方形になるように切る。 ② 割り箸を上下に置き、真っ直ぐ縦に細く切り込みを入れる。裏返し、斜めに細く切り込みを入れる。水にさらして水気を切り、切り込みを入れたじゃがいもは端につまようじを刺し、クルッと巻く。 ③ 揚げ物用の鍋に揚げ油を入れて170度に熱し、カリッとするまで揚げて取り出す。熱いうちに塩をまぶしたら、完成! === Accordion Potatoes Servings: 2 INGREDIENTS 2 potatoes Vegetable oil, as needed Salt, as needed PREPARATION 1. Peel and cut potatoes to rectangle shapes. 2. Place the potato piece (1) between chopsticks and cut (keep the bottom of the potato together). Flip the potato and cut again. Put potato pieces in water and the pat-dry.. Flip and roll each piece and close with a toothpick. 3. Heat the vegetable oil in a pot to 170°C/ 338°F. Deep fry (2) until crispy. Put some salt while hot. 4. Enjoy!2024/10/21に公開4,296 回視聴 3.38%1290【チーズをくるくる巻く!?】カリカリ♪焼きチーズサンドイッチロール / Cheese Sandwich Rolls #tiktokレシピ #簡単レシピ #チーズ #サンドイッチ #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: 食パン(8枚切り) 2枚 アボカド(薄切り) 1枚 トマト(薄切り) 1/2枚 ゆで卵(半分に切る) 1個 ロースハム(半分に切る) 2枚 サラダ油 小さじ1 ピザ用チーズ 60g 作り方: ① 食パンは耳を切り落とし十時4等分に切る。 ② 竹串2本に、①と、アボカドとトマト、ゆで卵、半分に折ったロースハムを交互に挟んで刺す。 ③ フライパンにサラダ油をひいて中火で熱し、ピザ用チーズを全体に広げ②を置き、転がしながらカリッとするまで焼いたら、完成! === Cheese Sandwich Rolls Servings: 2 INGREDIENTS 2 slices white bread 1 avocado slice 1/2 tomato slice 1 boiled egg (cut into halves) 2 ham slices (cut into halves) 1 teaspoon vegetable oil 60g shredded cheese PREPARATION 1. Cut the crust off the bread and cut into 4 equal pieces. 2. Thread the bread (1), the avocado, the tomato, the egg, and the ham onto bamboo sticks. 3. Heat the vegetable oil in a pan on medium heat. Spread the cheese on the pan and place (2) on the cheese. Cook and roll the sandwich with the cheese until the cheese is crispy. 4. Enjoy!2024/10/20に公開3,989 回視聴 3.58%1180【このウマさ優勝っす】やみつき間違いなしのヤンニョム風味のチキンサンド / Yangnyeom Chicken Sandwich #tiktokレシピ #簡単レシピ #ヤンニョムチキン #サンドイッチ #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: バゲット 1/3本 唐揚げ 2〜3個 【A】コチュジャン 大さじ1 【A】はちみつ 大さじ1 【A】オイスターソース 小さじ1 【A】トウバンジャン 小さじ1/4 【B】マヨネーズ 大さじ1 【B】おろしにんにく 小さじ1/3 サンチュ 1枚 白ごま 適量 小ねぎ(小口切り) 適量 作り方: ① バゲットは横半分に切り、トースターで内側を焼く。唐揚げは深い耐熱皿に入れてラップをかけ、600Wの電子レンジで30秒加熱する。 ② ボウルに【A】を入れて混ぜ合わせる。①の唐揚げを入れて絡ませる。 ③ ①のバゲットに混ぜ合わせた【B】を塗り、サンチュ、②をのせる。白ごまと小ねぎをかけてバケットで挟んだら、完成! ※このレシピははちみつを使用しています。1歳未満の赤ちゃんがはちみつを食べることにより、乳児ボツリヌス症にかかることがあります。はちみつは1歳未満の乳児には与えないで下さい。 === Yangnyeom Chicken Sandwich Servings: 2 INGREDIENTS 1/3 baguette 2 to 3 fried chicken A 1 tablespoon gochujang 1 tablespoon honey 1 teaspoon oyster sauce 1/4 teaspoon spicy bean sauce B 1 tablespoon mayonnaise 1/3 teaspoon grated garlic 1 Korean lettuce leaf (aka. Sangchu) White sesame seeds, as needed Chopped scallions, as needed PREPARATION 1. Cut the baguette vertically into halves and toast them. Microwave the fried chicken in a heat-proof plate with food wrap for 30 seconds at 600W. 2. Mix all of the ingredients A in a bowl. Add the fried chicken (1) into the bowl and mix well. 3. Mix mayonnaise and grated garlic (B) and spread on the baguette (1). Place the Korean lettuce and the chicken (2). Put some white sesame seeds and chopped scallions. 4. Enjoy! This recipe used HONEY. In order to minimize the risk of infantile botulism, it is recommended not to give honey to less than 1 year old.2024/10/19に公開3,138 回視聴 3.47%9311234...43>次へ×インフルエンサーコンテンツCSVダウンロード現在設定されている期間・絞り込みで上位1000件までが反映されますダウンロード※ データには投稿ID, 投稿URL, 説明文, 再生数の他、LIKE数, コメント数, シェア数, 動画尺, 公開日が含まれます。 コンテンツをCSVでダウンロード