【カリカリほくほく】じゃがマヨチーズライスペーパー包み焼き / Potato Mayo Cheese Rice Paper Rolls #tiktokレシピ #簡単レシピ # #じゃがいも #ライスペーパー #tiktokfood #tastyjapan 2個分 材料: じゃがいも(一口大) 200g 【A】コーン(缶) 20g 【A】マヨネーズ 大さじ1 【A】塩 小さじ1/5 棒状チーズ 1本 ライスペーパー 2枚 サラダ油 大さじ1 作り方: ① じゃがいもをゆでてつぶし、【A】と混ぜ合わせる。 ② 半分に切った棒状チーズを①で包む。水で戻したライスペーパーにのせて巻く。 ③ フライパンにサラダ油をひき、②を中火でカリッとするまで中火で焼いたら、完成! === Potato Mayo Cheese Rice Paper Rolls 2 servings INGREDIENTS Potatoes (bite-sized): 200g A Corn (canned): 20g Mayonnaise: 1 tablespoon Salt: 1/5 teaspoon Stick cheese: 1 Rice paper: 2 sheets Oil: 1 tablespoon PREPARATION 1. Boil the potatoes, mash them, and mix with A. 2. Wrap the halved stick of cheese with the mixture from step 1. Place it on a rice paper softened with water and roll it up. 3. Heat salad oil in a frying pan and cook the wraps until crispy. 4. Enjoy!2024/11/21に公開2,656 回視聴 4.41%1050【まさかの熱愛発覚?!】りんごとさつまいもが恋をした♡超簡単おやつレシピ!! / Sweet Potato Apple Pie Rice Paper Rolls #tiktokレシピ #簡単レシピ #りんご #さつまいも #ライスペーパー #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: さつまいも 150g 牛乳 大さじ2 はちみつ 大さじ1 りんご 1/2個 チーズ 2本 ライスペーパー 4枚 サラダ油 大さじ1/2 作り方: ① さつまいもの皮をむき、一口大に切る。 ② ①を10分ほど水にさらす。水気を切ったさつまいもを耐熱容器に入れラップをかけて600Wの電子レンジで5分加熱する。 ③ りんごは皮をむき細かく切ったら、耐熱容器に入れラップをかけて600Wの電子レンジで3分加熱する。 ④ ②のさつまいもを潰し、牛乳、はちみつ、③を加えよく混ぜる。 ⑤ ライスペーパーを水でぬらし、その上に一口大の④と半分に切ったチーズをのせて包む。 ⑥ フライパンにサラダ油をひき⑥を並べ中火で両面こんがりと焼き色がついたら、完成! === Sweet Potato Apple Pie Rice Paper Rolls Servings: 2 INGREDIENTS 150g sweet potatoes 2 tablespoons milk 1 tablespoon honey 1/2 apple 2 cheese sticks 4 rice papers 1/2 tablespoon vegetable oil PREPARATION 1. Peel the potatoes and cut into bite-size pieces. 2. Put potato pieces (1) in the water for 10 minutes. Drain and put potatoes in a heat-proof bowl. Cover the bowl with food wrap. Microwave for 5 minutes at 600W. 3. Peel the apple and cut into small pieces. Put them in a heat-proof bowl. Cover the bowl with food wrap. Microwave for 3 minutes at 600W. 4. Mash the potatoes (2). Add milk, honey, and the apples (3) into the bowl. Mix well. 5. Wet the rice paper. Put some of (4) and the cheese stick (cut into halves) on the paper and roll it. 6. Place (5) on an oiled pan. Cook on medium heat until golden on both sides. 7. Enjoy!2024/11/20に公開1,099 回視聴 5.55%570【今すぐできる!】サクふわはちみつチーズホットク / Honey Cheese Hotteok #tiktokレシピ #簡単レシピ #チーズ #ホットク #tiktokfood #tastyjapan 3個分 材料: Aホットケーキミックス 150g A片栗粉 大さじ3 A牛乳 90ml サラダ油 大さじ1 はちみつ 適量 作り方: ① ボウルにAを入れて粉っぽさがなくなるまで混ぜ、3等分にする。 ② ①にピザ用チーズを入れて丸め、平らにする。 ③ フライパンにサラダ油をひき、②を両面こんがり焼く ④ ③にはちみつをかけたら、完成! ===== Honey Cheese Hotteok Servings: 3 INGREDIENTS 150g pancake mix 3 tablespoons potato starch 90ml milk Shredded cheese, as needed 1 tablespoon vegetable oil Honey, as needed PREPARATION 1. Mix the pancake mix, potato starch, and milk in a bowl. Divide the dough into 3 equal parts. 2. Place some shredded cheese onto each piece. Form them into balls, then flatten. 3. In a lightly oiled pan, cook (2) on both sides until golden. 4. Serve with honey. 5. Enjoy!2024/11/19に公開1,510 回視聴 6.62%841【サクふわ食感がたまらない!】映え確定!じゃがいもで包むまんまるエビフライが美味しすぎる件 / Fried Potato Shrimp Balls #tiktokレシピ #簡単レシピ #エビフライ #じゃがいも #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: 有頭えび(殻をむいて尻尾だけ残す) 8尾 塩 小さじ1 じゃがいも 3個 【A】片栗粉 大さじ2 【A】塩 小さじ1/2 【A】コショウ 少々 溶き卵 1個 パン粉 適量 揚げ油 適量 作り方: ① ボウルに有頭えびを入れ、塩をまぶしてよくもみ込む。水で軽く洗い水気を切る。 ② じゃがいもは皮をむいて一口大に切る。耐熱ボウルに入れてラップをかけ、600Wの電子レンジで8分加熱する。 ③ ②をフォークでつぶし、【A】を加えて混ぜ合わせ、ひとかたまりにする。8等分にして①を包んで丸める。 ④ ③を溶き卵、パン粉の順でつける。 ⑤ 揚げ物用の鍋に揚げ油を注ぎ入れ、170度に熱する。④を入れてこんがりとするまで揚げたら、完成! === Fried Potato Shrimp Balls Servings: 2 INGREDIENTS 8 shrimp (peeled, keep the tail on) 1 teaspoon salt 3 potatoes A 2 tablespoons potato starch 1/2 teaspoon salt Pepper, as needed 1 beaten egg Panko-breadcrumbs, as needed Frying oil, as needed PREPARATION 1. Rub the salt onto the shrimp and then rise with water. Pat dry. 2. Peel and cut the potatoes into small pieces. Put them in a heat-proof bowl and cover with food wrap. Microwave for 8 minutes at 600W. 3. With a fork, mash the potatoes (2). Add all of the ingredients A into the bowl and mix well. Divide into 8 equal parts. Shape each part into a ball with shrimp (1). 4. Dip (3) in the egg and coat with panko-breadcrumbs. 5. Pour the oil in a frying pot and heat to 170°C/ 338°F. Fry (4) until golden. 6. Enjoy!2024/11/18に公開2,566 回視聴 4.99%1070【ポタージュでラクうま!】クロワッサンが主役の簡単グラタン / Croissant Quiche #tiktokレシピ #簡単レシピ #クロワッサン #グラタン #tiktokfood #tastyjapan 2個分 材料: バター 10g 厚切りベーコン(5ミリ幅に切る) 30g 玉ねぎ(薄切り) 1/8個 牛乳 120ml 市販のポタージュ 1袋 クロワッサン 2個 ピザ用チーズ 適量 卵 2個 粗びき黒コショウ 適量 作り方: ① フライパンにバターを引き、弱火で熱する。厚切りベーコン、玉ねぎを入れて焼き色がつくまで炒める。 ② 牛乳を入れ、ふつふつとしてきたら、市販のポタージュを加えてとろみがつくまで混ぜながら加熱する。 ③ クロワッサンの中心をくり抜き、軽くつぶす。ピザ用チーズ、②、卵を入れて粗びき黒コショウをかける。同様にもう 1つ作る。 ④ アルミホイルを敷いた天板に③をのせ、トースターで焼き色がつくまで焼いたら、完成! === Croissant Quiche Servings: 2 INGREDIENTS 10g butter 30g bacon (sliced into 5mm pieces) 1/8 onion (sliced) 120ml milk 1 pack store-bought potage soup 2 croissants Shredded cheese, as needed 2 eggs Black pepper, as needed PREPARATION 1. Melt the butter in a pan on low heat. Cook the bacon and the onion. 2. Add milk into the pot. When simmering, add the potage soup. Simmer until thickened. 3. Remove the center of each croissant to make a hole. Put the cheese, the soup (2), and the egg into each croissant. Put some black pepper on top. 4. Place (3) on a baking tray lined with foil. Bake in the oven until golden. 5. Enjoy!2024/11/17に公開6,829 回視聴 3.6%2021【じゃがいも丸ごと挟んじゃえ!】材料2つだけでカリふわっ♪ワッフルポテト / Potato Waffles #tiktokレシピ #簡単レシピ #じゃがいも #ワッフルポテト #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: じゃがいも 2個 スライスチーズ 4枚 作り方: ① じゃがいもは皮をむき、耐熱ボウルに入れ、ラップをかけ600Wの電子レンジで5分加熱する。 ② ワッフルメーカーにスライスチーズを1枚敷き、その上にじゃがいもをのせてから、もう1枚スライスチーズをのせ、ワッフルメーカーをセットする。 ③ チーズがカリカリになるまで焼いたら、完成! お好みでたらこマヨネーズやトマトケチャップをつけて召し上がれ! === Potato Waffles Servings: 2 INGREDIENTS 2 potatoes 4 cheese slices PREPARATION 1. Peel the potatoes and put them in a heat-proof bowl. Cover with a food wrap. Microwave for 5 minutes at 600W. 2. Place a cheese slice, the potatoes (1), and the other cheese slice on the waffle maker. 3. Close and start the waffle maker. Cook until the cheese is golden and crispy. 4. Enjoy with tarako mayonnaise or tomato ketchup if you like!2024/11/16に公開17,700 回視聴 2.32%3501【極厚なのにホロッホロ!!】宇宙一の巨大とんかつが旨すぎた!! / Thick Tonkatsu #tiktokレシピ #とんかつ丸七 #とんかつ #東京グルメ #簡単レシピ #tiktokfood #tastyjapan 動画内の極厚とんかつは深川不動店にて毎月29日と不定期で月1回提供しております。 店舗名:とんかつ丸七 深川不動店 住所:東京都江東区富岡1-14-14 和楽ビル 1F2024/11/15に公開2,737 回視聴 4.97%1270【挟むだけ簡単♡】アツアツ串団子のホットサンド / Kushidango Hot Sandwich Piggy Daifuku Mochi #tiktokレシピ #簡単レシピ #団子 #ホットサンド #tiktokfood #tastyjapan 1人分 材料: 食パン(8枚切り) 2枚 串だんご(みたらし味、あんこ味) 各1本 バター 10g スライスチーズ 1枚 作り方: 餅あんバターサンド ① サンドイッチメーカーに食パンをおき、串だんご(あんこ)、バターをのせてサンドし、ひっくり返しながら焼く。 ② ある程度焼き目がついたら完成! みたらしチーズサンド ① サンドイッチメーカーに食パンをおき、串だんご(みたらし)、スライスチーズをのせてサンドし、ひっくり返しながら焼く。 ② ある程度焼き目がついたら完成! === Kushidango Hot Sandwich Serves 1 INGREDIENTS 2 slices of sandwich bread (8 slices) 1 skewered dango for each sandwich ・Anko (sweet red bean paste) ・Mitarashi (sweet soy sauce glaze) 10g butter 1 slice of cheese PREPARATION For the Mochi-An Butter Sandwich: 1. Place a slice of bread in the sandwich maker, add skewered dango with anko, and place butter on top. Sandwich with another slice of bread. Grill at medium heat. 2. Once it has a golden brown color, it's ready! 3. Enjoy! For the Mitarashi Cheese Sandwich: 1. Place a slice of bread in the sandwich maker, add skewered dango with mitarashi, and place a slice of cheese on top. Sandwich with another slice of bread. Grill at medium heat. 2. Once it has a golden brown color, it's ready! 3. Enjoy!2024/11/14に公開3,319 回視聴 3.13%971【本当の豚まん!?】大福みたいなモチモチ生地がぎっしり詰まった子豚みたいなおまんじゅう♪ / Piggy Daifuku Mochi #tiktokレシピ #簡単レシピ #豚まん #まんじゅう #tiktokfood #tastyjapan 6個分 材料: A白玉粉 180g A片栗粉 120g A砂糖 90g A水 300g A食紅(赤) 適量 片栗粉 適量 あんこ 150g ブラックココアパウダー 適量 水 適量 作り方: ① 耐熱容器にAを入れ混ぜ、ラップをして600Wの電子レンジで1分半かけて混ぜ、さらに1分かけて混ぜるを2回行う。 ② ①を少量取り、食紅を混ぜて片栗粉をまぶし、豚の鼻を作る。 ③ ①を少量取り、豚の耳を作る。残りは薄く広げあんこ入れて包む。 ④ブラックココアパウダーを水で溶き、目を書いたら完成! === Piggy Dadifuku-mochi Servings: 6 INGREDIENTS A 180g rice flour 120g potato starch 90g sugar 300g water Some food coloring (red) Some potato starch 150g sweet red bean paste Some cocoa powder Some water PREPARATION 1. Mix all A ingredients in a heat-proof dish. Cover with food wrap and microwave for 1 minute and half at 600W. Stir and microwave for 1 more minute, then repeat one more time (stir and microwave) 2. To make piggy nose parts, separate a bit of (1) into a bowl. Add food coloring. Dust some potato starch. 3. Make piggy ear parts with (1). Roll out the rest of (1), place sweet red bean paste in the center and seal. 4. Mix cocoa powder with water. Draw piggy eyes on (3). 5. Enjoy!2024/11/13に公開3,744 回視聴 4.01%1340【ライスペーパーが大活躍!】小麦を使わないクロワッサンレシピ / Rice Paper Croissants #tiktokレシピ #簡単レシピ #クロワッサン #ライスペーパー #tiktokfood #tastyjapan 2個分 材料: ライスペーパー 10枚 【A】卵 5個 【A】砂糖 50g 【A】牛乳 50ml 【A】溶かしバター 30g 【A】ベーキングパウダー 4g 【A】バニラオイル 少々 チョコレート 適量 カラースプレー 適量 作り方: ① ボウルに【A】を入れ、よく混ぜ合わせる。 ② ①にライスペーパーを1枚ずつ入れて浸す。 ③ ②を5枚重ねて、三角形の形になるようにハサミで切り、重ねる。 ④ ③を手前からクルクルと巻き、形を整える。 ⑤ 天板の上に④をのせ、上に砂糖をふる。170度のオーブンで30分焼く。 ⑥ 完全に冷まし、溶かしたチョコレートやカラースプレーでデコレーションしたら、完成! === Rice Paper Croissants Servings:2 INGREDIENTS 10 sheets of rice paper A 5 eggs 50g sugar 50ml milk 30g melted butter 4g baking powder a few drops of vanilla oil chocolate, as needed colored sprinkles, as needed PREPARATION 1. In a bowl, combine A and mix well. 2. Dip each rice paper sheet into the mixture from step 1. 3. Stack 5 soaked sheets together, cut into a triangle shape using scissors, and layer them. 4. Roll up the layered sheets from the bottom to shape into a croissant form. 5. Place the croissants on a baking tray, sprinkle sugar on top, and bake at 170°C for 30 minutes. 6. Let the croissants cool completely, then decorate with melted chocolate and colored sprinkles. 7. Enjoy!2024/11/12に公開2,888 回視聴 9.8%2281【進化系スモア!?】ポッキーとマシュマロで超簡単なBBQレシピ! / Pocky S’more #tiktokレシピ #簡単レシピ #ポッキー #ポッキーの日 #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: マシュマロ 適量 棒状チョコレート菓子 適量 作り方: ① マシュマロに棒状チョコレート菓子をさす。 ② ①を遠火でじっくりとあぶる。 ③ こんがりと焦げ目がついたら、完成! === Pocky S’more Servings: 2 INGREDIENTS Marshmallows, as needed Biscuit sticks covered with chocolate, as needed PREPARATION 1. Insert the biscuit stick into a marshmallow. 2. Roast the marshmallow over the grill. 3. When the marshmallow is melted and nicely golden, it’s done. 4. Enjoy!2024/11/11に公開2,741 回視聴 3.32%860【アップルパイの簡単レシピ】アイストレーを使った裏技!知ってた? / Apple Pie Bites #tiktokレシピ #簡単レシピ #アップルパイ #スイーツレシピ #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: 冷凍パイシート 2枚 りんご(紅玉) 2〜3個 グラニュー糖 120g レモン汁 大さじ2 卵黄 1個 作り方: ① りんごはよく洗い、半量は皮をむいてざく切りにし、もう半量は芯をとり皮ごとすりおろす。 ② 鍋に①、グラニュー糖、レモン汁を入れ弱火にかけ、好みの硬さになるまで加熱する。 ③ アイストレーにパイシートをおき、くぼみを作るように形を整える。くぼみの中に粗熱をとった②を入れもう1枚のパイシートをかぶせてふたをし冷蔵庫に入れ1時間ほど冷やす。 ④ アイストレーを外し、余分なパイシートを切り落とす。フォーク等でふちを押さえつけて止める。 ⑤ 表面に溶いた卵黄を塗り、200度に予熱したオーブンに入れ25〜30分ほど焼いたら、完成! === Apple Pie Bites Servings: 2 INGREDIENTS 2 frozen puff pastry sheets 2 to 3 apples (Jonathan) 120g granulated sugar 2 tablespoons lemon juice 1 egg yolk PREPARATION 1. Rinse the apple. Peel some apples (about half) and cut into small pieces. Grate the rest of apples (with peels). 2. Put the apple pieces, grated apple (1), granulated sugar, and lemon juice in a pot. Cook on low heat until thicken. Let cool. 3. Place the pastry sheet over an ice tray. Put (2) in each section. Place the other pastry sheet on top. Chill in the refrigerator for 1 hour. 4. Remove the ice tray. Cut off some parts of the pastry sheets which are sticking out. Close the edges by pressing down a fork. 5. Brush the beaten egg yolk on top. Bake in the oven (preheated to 200°C/ 392°F) for 25 to 30 minutes. 6. Enjoy!2024/11/10に公開7,750 回視聴 2.92%1860きのこたっぷり!クリームフェットチーネ / Creamy Mushroom Fettuccine #tiktokレシピ #簡単レシピ #きのこ #パスタ #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: フェットチーネ 200g お湯 2L 塩 小さじ4 オリーブオイル 大さじ1 にんにく(みじん切り) 1片 玉ねぎ(みじん切り) 1/2個 【A】マッシュルーム(スライス) 1個 【A】まいたけ 1株(小房にほぐす) 塩 適量 黒コショウ 適量 生クリーム 200ml 粉チーズ 適量 作り方: ① フィットチーネは塩を加えたお湯で表記通りにゆでる。 ② フライパンにオリーブオイルをひき、にんにくと玉ねぎを香りがでるまで炒め、【A】を入れて中火で炒め、塩、黒コショウで味を調える。 ③ 生クリームを入れてひと煮立ちさせ、①を入れて混ぜ合わせ、粉チーズをかけたら、完成! === Creamy Mushroom Fettuccine Servings: 2 INGREDIENTS 200g fettuccine 2L water 4 teaspoons salt 1 tablespoon olive oil 1 clove garlic (minced) 1/2 onion (minced) A 1 mushroom (sliced) 1 bunch maitake mushroom (separated) salt, as needed black pepper, as needed 200ml heavy cream grated parmesan cheese, as needed PREPARATION 1. Cook the fettuccine in boiling water with 4 teaspoons of salt according to the package instructions. 2. In a frying pan, heat olive oil and sauté minced garlic and onion until fragrant. Add A and sauté at medium heat, season with salt and black pepper. 3. Pour in the heavy cream, bring to a simmer. Add (1) and mix everything together. Sprinkle with grated parmesan cheese. 4. Enjoy!2024/11/09に公開2,956 回視聴 4.47%1150【クリスマスにおすすめ】冷凍パイシートで簡単!ベーコンツリーパイのレシピ / Puff Pastry Tree with Bacon #tiktokレシピ #簡単レシピ #ベーコン #クリスマスレシピ #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: 冷凍パイシート(常温に戻す) 1枚 ハーフベーコン 4枚 ジェノベーゼソース 大さじ1 卵黄 1個分 ミニトマト 4個 作り方: ① 冷凍パイシートを麺棒で軽く伸ばし、縦4等分に切る。 ② ジェノベーゼソースをぬり、縦半分に切ったハーフベーコンをのせる。 ③ ②を蛇腹になるように竹串に刺し、卵黄を塗る。 ④ 天板に並べて焼き色がつくまでトースターで焼く。ミニトマトを上に刺したら、完成! === Puff Pastry Tree with Bacon Servings: 2 INGREDIENTS 1 frozen puff pastry sheet (at room temperature) 4 slices bacon 1 tablespoons pesto sauce 1 egg yolk 4 cherry tomatoes PREPARATION 1. With a rolling pin, roll out the puff pastry sheet. Cut vertically into 4 strips. 2. Spread the pesto sauce on strips (1) and place a bacon slice (cut vertically to fit within the strip). 3. Fold (2) into layers to make a tree shape. Insert a wooden stick. Apply some egg wash on the surface. 4. Place (3) on a baking tray. Bake in the toaster oven until golden. Put the cherry tomato on the stick. 5. Enjoy!2024/11/08に公開4,300 回視聴 3.0%1081【おうちで再現しちゃえば?】かぼちゃで作るもちもちリングドーナツ♡ / Pumpkin Mochi Donuts #tiktokレシピ #簡単レシピ #ドーナツ #ポンデリング #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: かぼちゃ(皮と種を取った正味) 350g 【A】片栗粉 大さじ4 【A】砂糖 大さじ1 揚げ油 適量 【B】粉砂糖 50g 【B】水 大さじ1 【B】はちみつ 小さじ1 【B】レモン汁 小さじ1/2 作り方: ① かぼちゃは一口大に切り、耐熱ボウルに入れる。水(分量外 大さじ1)を加えてラップをかけ、600Wの電子レンジで3分加熱する。 ② ①をつぶし、【A】を加えて混ぜ合わせてひとかたまりにする。② ①をつぶし、【A】を加えて混ぜ合わせてひとかたまりにする。小さじスプーンほどの大きさに丸め、正方形に切ったクッキングシートにリング状になるようにのせたら、軽くつぶす。 ③ 揚げ物用の鍋に揚げ油を注ぎ入れて170度に熱する。②をクッキングシートごと入れてこんがりとするまで揚げ、油を切る。(途中でクッキングシートを取る) ④ 【B】を混ぜ合わせ③にかけたら、完成! ※このレシピははちみつを使用しています。1歳未満の赤ちゃんがはちみつを食べることにより、乳児ボツリヌス症にかかることがあります。はちみつは1歳未満の乳児には与えないで下さい。 ※クッキングシートは耐熱温度が250度で20分調理できるものを使用してください。 === Pumpkin Mochi Donuts Servings: 2 INGREDIENTS 350g pumpkin (without peel and seeds) A 4 tablespoons potato starch 1 tablespoon sugar Vegetable oil, as needed B 50g powdered sugar 1 tablespoon water 1 teaspoon honey 1/2 teaspoon lemon juice PREPARATION 1. Cut the pumpkin into bite-sized pieces. Put them in a heat-proof bowl with water (1 tablespoon). Cover with food wrap. Microwave for 3minutes at 600W. 2. Mash the pumpkin (1) and add sugar and potato starch (A). Combine well. Form the dough into small balls. Place them in a circle on a parchment paper and press down. 3. Heat the vegetable oil to 170°C/ 338°F in a frying pot. Put (2) with the parchment paper and fry until golden (remove the paper). Drain the oil. 4. Mix all of the ingredients B in a bowl. Pour over the donuts. 5. Enjoy! *This recipe uses HONEY. In order to minimise the risk of infantile botulism, it is recommended not to give honey to less than 1 year old.2024/11/07に公開4,688 回視聴 3.6%1410【このやり方すごく便利なの、知ってた?】「これは目からウロコ!」旨みが凝縮!鶏むね肉でほうれん草ときのこの包み焼きのレシピ / Stuffed Chicken Breast #tiktokレシピ #簡単レシピ #鶏むね肉 #包み焼き #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: 鶏むね肉 1枚 バター 10g 【A】玉ねぎ(みじん切り) 1/4個 【A】ほうれん草(1センチ幅に切る) 2束 【A】好みのきのこ(粗みじん切り) 30g コンソメスープの素 小さじ1 コショウ 適量 ピザ用チーズ 60g(上にのせる用に適量とっておく) マヨネーズ 適量 作り方: ① フライパンにバターを引き、中火で熱する。【A】を入れて火が通るまで炒める。コンソメスープの素、コショウを加えて味を調え、粗熱を取る。 ② 鶏むね肉は観音開きにして2等分に切る。ラップをかぶせて麺棒で薄くなるまでたたく。 ③ ②の1枚を大きめのお玉にかぶせてピザ用チーズ、①、ピザ用チーズをのせる。 ④ お玉からはみ出た鶏むね肉を四方八方から中心に持ってきて、具材を包む。同様にもう1つ作る。閉じた部分を下にしてクッキングシートを敷いた天板にのせる。 ⑤ ④にマヨネーズをヘラで塗り、ピザ用チーズをのせる。200度に予熱したオーブンで15分焼いたら、完成! ※ クッキングシートは200度で15分耐熱できる物を使用してください。 === Stuffed Chicken Breast Servings: 2 INGREDIENTS 1 chicken breast 10g butter A 1/4 onion (chopped) 2 bunches spinach (cut into 1cm pieces) 30g your favorite mushrooms (chopped) 1 teaspoon consommé powder Pepper, as needed 60g shredded cheese Mayonnaise, as needed PREPARATION 1. Melt the butter in a pan on medium heat. Add and stir-fry all of the ingredients A in the pan until done. Add consommé powder and pepper. Let cool. 2. Slice and open the chicken and then cut into halves. Place a food wrap over the chicken and pound to flatten with a rolling pin. 3. Place the chicken half (2) on a ladle. Put the cheese, (1), and the cheese again. 4. Fold the chicken to wrap the fillings. Make another one. Place them on a baking tray lined with parchment paper. 5. Brush some mayonnaise on the surface and put some cheese on top. Bake in the oven (200°C/ 392°F) for 15 minutes. 6. Enjoy! *The parchment paper in this recipe needs to be heat-proofed for 200°C/ 392°F for 15 minutes.2024/11/06に公開24,200 回視聴 1.43%2520【春雨を油に入れたら、まるでアートだった】春雨100袋いけちゃうかも!?激安おつまみスナック / Fried Cellophane Noodle Snacks #tiktokレシピ #簡単レシピ #春雨 #おつまみ #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: 春雨 40g(1種類につき10g) 揚げ油 適量 <味付け用の粉> *のり塩味 あおさ 小さじ1 塩 少々 *ポテト味 フライドポテトシーズニング 小さじ1 *しそ味 赤じそのふりかけ 小さじ1 *抹茶味 抹茶パウダー 小さじ1/2 粉砂糖 小さじ1 作り方: ① 揚げ物用の鍋に揚げ油を注ぎ、180度に熱し、春雨を入れる。 ② 白く膨れたら油から出して冷ます。 ③ ポリ袋に10g分の②と、味付け用の粉を入れよく振る。 ④ お皿に盛り付けて、完成! === Fried Cellophane Noodle Snacks Servings: 2 INGREDIENTS 40g cellophane noodles (10g for each flavor) Frying oil, as needed <4 Flavors> *Seaweed salt 1 teaspoon dried sea weed flakes Salt, as needed *Potato flaver 1 teaspoon French fry seasoning *Japanese basil flaver 1 teaspoon Furikake of red shiso *Macha flaver 1/2 teaspoon matcha powder 1 teaspoon powdered sugar PREPARATION 1. Heat the oil to 180°C/ 356°F in a frying pot. Put the cellophane noodles into the pot. 2. When the noodles turn white and puffy, remove from the pot. Let them cool down. 3. Put 1/4 of the fried noodles (2) in a plastic bag with one of the flavor seasonings. Shake well. Make the other three flavors. 4. Enjoy!2024/11/05に公開43,500 回視聴 1.19%4377【ブロッコリーの新しい食べ方】コップでつぶしてみて! / Smashed Broccoli with Cheese #tiktokレシピ #簡単レシピ #ブロッコリー #スマッシュド #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: ブロッコリー 1株 ピザ用チーズ 適量 【A】塩 適量 【A】黒コショウ 適量 オリーブオイル 適量 作り方: ① よく洗ったブロッコリーを適度な大きさに切る。耐熱容器に入れラップをかけて600Wの電子レンジで3分加熱する。 ② 天板にクッキングシートをしき、ピザ用チーズを広げる。①のブロッコリーを並べコップの底で押しつぶす。 ③ ②に【A】とオリーブオイルをかけ、200度に温めたオーブンで15分加熱したら、完成! ※クッキングシートは「250度、20分耐熱」の製品を使用してください。 === Smashed Broccoli with Cheese Servings: 2 INGREDIENTS 1 broccoli Shredded cheese, as needed Salt, as needed Black pepper, as needed Olive oil, as needed PREPARATION 1. Rinse the broccoli and cut into smaller pieces. Place them in a heat-proof bowl and cover with plastic wrap. Microwave for 3 minutes at 600W. 2. Spread some shredded cheese on a baking tray lined with a parchment paper. Place broccoli pieces (1) on the cheese. With a glass, press down the broccoli. 3. Pour some olive oil over the broccoli (2). Bake in the oven (preheated to 200°C/392°F) for 15 minutes. 4. Enjoy! *The parchment paper must be a heat- proof product for 250°C for 20 minutes.2024/11/04に公開13,600 回視聴 3.77%3874【これは飲める】秒でスタミナつく!にんにくと卵のオイル丼 / Garlic Egg DONBURI #tiktokレシピ #簡単レシピ #スタミナ丼 #卵 #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: にんにく 2個 卵 2個 オリーブオイル 適量 塩 適量 黒コショウ 適量 温かいごはん お茶碗2杯分 作り方: ① フライパンににんにくを入れ、オリーブオイルをにんにくがかぶる程度の高さまで注ぐ。 ② ①をにんにくが色づくまで弱火にかけ、卵を落とし入れる。 ③ ②の卵にオリーブオイルをかけながら火を通す。温かいごはんにのせ、塩と黒コショウをかけたら、完成! === Garlic Egg DONBURI Servings: 2 INGREDIENTS 2 cloves garlic 2 eggs Olive oil, as needed Salt, as needed Black pepper, as needed 2 bowls steamed warm rice PREPARATION 1. Put the garlic cloves in a pan. Pour the olive oil into the pan to cover the garlic. 2. Fry the garlic in (1) over low heat with oil until fragrant. add eggs 3. Spoon the oil over the eggs to cook. Place each egg on steamed warm rice in a bowl. Add some salt and black pepper. 4. Enjoy!2024/11/03に公開9,541 回視聴 2.71%2292【豆腐ポテチすら超えた!】かまぼこで絶対やって!レンジで簡単チップス! / Fish Cake Chips #tiktokレシピ #簡単レシピ #かまぼこ #チップス #tiktokfood #tastyjapan 2人分 材料: かまぼこ 1本 塩 適量 作り方: ① かまぼこを薄くスライスする。 ② 耐熱容器に①を並べて、600Wの電子レンジで、様子を見ながら1分半加熱する。 ③ 塩をふったら、完成! === Fish Cake Chips Servings: 2 INGREDIENTS 1 kamaboko (fish cake) Salt, as needed PREPARATION 1. Slice the kamaboko thinly. 2. Place the kamaboko slices (1) on a heat-proof plate. Microwave for about one and a half minutes at 600W. 3. Season with salt. 4. Enjoy!2024/11/02に公開222,400 回視聴 2.47%3,658371234...44>次へ×インフルエンサーコンテンツCSVダウンロードフォロワー総数、フォロワー増減数、エンゲージメント数、エンゲージメント率ダウンロード※ データには投稿ID, 投稿URL, 説明文, 再生数の他、LIKE数, コメント数, シェア数, 動画尺, 公開日が含まれます。 コンテンツをCSVでダウンロード